> Twents Fonds voor Vakmanschap

Twents Fonds voor Vakmanschap

In januari 2019 is het Twents Fonds voor Vakmanschap van start gegaan. Ben je geinteresseerd om je vaardigheden en kennis te vergroten door een training, cursus of opleiding te volgen? Twijfel je of je voldoende bent toegerust in je eigen functie of in een andere functie? En wil je graag leren, en weet je niet hoe dit aan te pakken? Neem dan contact met ons op!

Wij gaan in gesprek om jouw persoonlijke mogelijkheden te bespreken. 

Criteria:

  • Je bent woonachtig in Twente
  • Je wilt een opleiding volgen op maximaal MBO-4 niveau
  • Geen funding mogelijk uit fondsen of andere regelingen
  • Opleider is een erkende instelling

Budget:

Maximaal € 5.000,-- per persoon dat wordt uitgekeerd aan de opleider.

Het doel van het Twents Fonds voor Vakmanschap is een leven lang ontwikkelen bevorderen! Bekijk hier de video: Twents Fonds voor Vakmanschap

Indien u zich wilt aanmelden voor het Twents Fonds voor Vakmanschap, houdt u dan rekening met het volgende. Twents Fonds voor Vakmanschap spreekt veel mensen aan en dat zien wij terug in heel veel aanmeldingen. Onze werkwijze is dat wij de aanvragen naar datum van binnenkomst behandelen. Met de huidige stand van het aantal aanvragen kunt u uitgaan van een wachttijd tussen de 4 en 8 weken. Wij doen onze uiterste best om uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen. Dank voor uw begrip!

Team Twents Fonds voor Vakmanschap

AANMELDEN