> Over ons

Over ons

 

  • Wie zijn wij;

     

Eric Bloemberg
adviseur
Gea Spiegelenberg
adviseur
Letitia Gatzweiler
adviseur
Lieke Jeuring
procesondersteuner
Margo Schoonderwoert
administratief medewerker/ secretaresse
Jenny Holtrop
teamleider Leerwerkloket Twente

 

Over Leren en Werken Twente

Programma Leren en Werken

Het Programma Leren en Werken bestaat sinds eind 2009 en heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmark en arbeidsmarktkansen te versterken. Speerpunten zijn het bevorderen van werkend leren, loopbaanadvies, validering & erkenning en laaggeletterdheid. Hiertoe zijn in arbeidsmarktregio's door het hele land 35 Leerwerkloketten gevormd.

Leerwerkloketten zijn samenwerkingsverbanden tussen de partijen die in de regio bij Leren en Werken betrokken zijn: UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen, Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven en het regionale bedrijfsleven. Gezamenlijk ontwikkelen zij activiteiten, arrangementen, producten en diensten die bij de aansluiting tussen opleidingen en arbeidsmarkt verbeteren.

Leerwerkloket Twente

Het Programma Leren en Werken wordt gefinancierd door het MInisterie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarnaast dragen regionale partners bij aan het Leerwerkloket in hun regio. Het Leerwerkloket Twente is een samenwerkingsverband met de onderwijsinstellingen ROC van Twente en AOC-Oost, UWV en de veertien Twentse gemeenten (Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Hof van Twente, Losser, Twenterand, Tubbergen, Wierden, Rijssen-Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Haaksbergen, Borne, Dinkelland).

Via onderstaande links vindt u meer informatie over de partners van het Leerwerkloket Twente:

ROC van Twente

AOC-Oost

UWV

Werkgevers Servicepunt Twente