> Leren en Werken markt Twente

Leren en Werken markt Twente

Datum: 
donderdag, 7 november, 2019
Tijd: 
15:00 tot 20:00
Locatie: 
Gieterij 200, in Hengelo
Flyer afbeelding evenement: Durf te dromen, durf te doen!

Op 7 november 2019 ontmoeten 1500 werkzoekenden, werkenden, werkgevers en professionals elkaar op dé Leren en Werken Markt van Twente. In de indrukwekkende Gieterij in Hengelo komen deze middag alle aspecten van leren en werken samen. Zo is er informatie over onderwijsroutes, opleidingen en financieringsmogelijkheden en geven zes beroepsgroepenpleinen zicht op kansrijke sectoren in Twente en de daarbij behorende private en publieke opleidingsmogelijkheden. Op het loopbaanplein leren bezoekers meer over het maken van een carrièreswitch, op het financiële plein worden financieringsmogelijkheden voor opleiden uiteengezet.

Als hoogtepunt lanceren het ROC van Twente, het Zone College, Hogeschool Saxion, NRTO en Leerwerkloket Twente een digitaal overzicht een “educatie vinder” 

van alle private en publieke opleidingen in Twente. Zij zetten hiermee een belangrijke eerste stap in het inzichtelijk maken van scholingsmogelijkheden, zoals aangekondigd in de Kamerbrief Leven Lang Ontwikkelen van 12 maart 2018.

Wij nodigen u van harte uit de Leerwerkmarkt bij te wonen en samen met ons het digitale onderwijsoverzicht  van Twente te lanceren.

Leren en Werken Markt

Voor

  • professionals van onderwijs, UWV en gemeenten
  • werkenden en werkzoekenden met uitkering en zonder uitkering
  • werkgevers en opleiders

Datum en tijd

7 november 2019 van 15:00 tot 20:00 uur. Om 15:00 uur wordt de markt officieel geopend

Locatie

Gieterij 200, in Hengelo

Leerwerkloket: