> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Regionaal nieuws

DE MAAND VAN HET LEREN IS BEGONNEN

20-09-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

Volgend kalenderjaar start een experiment waar mbo-instellingen de ruimte krijgen om samen met werkgevers de aansluiting tussen hun onderwijs en de (regionale) arbeidsmarkt te versterken. De ministerraad heeft met dit experiment ingestemd op voorstel van minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

11-12-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

Minister van OCW Ingrid van Engelshoven maakte vandaag bekend dat de Subsidieregeling praktijkleren definitief wordt verlengd tot 2023. Eerder stemde de Tweede Kamer al unaniem in met de motie Tielen (VVD).

 

07-12-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, heeft een positief besluit ontvangen voor de Human Capital-aanvraag ‘Make IT Work in Noord-Nederland’. Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) en de drie noordelijke provincies gaan het project voor drie jaar subsidiëren. Het omscholingstraject Make IT Work levert een bijdrage aan het oplossen van de mismatch tussen vraag naar en aanbod van ICT’ers in het Noorden. Dit meldt Hanzehogeschool.

07-12-2018 | Lees meer
Landelijk nieuws

Schoolbesturen kunnen in 2019 en 2010 subsidie krijgen voor het volgen van de opleiding tot leraar door een onderwijsassistent. Voor beide jaren is een bedrag van 1 miljoen euro uitgetrokken. Dit meldt de Staatscourant.

07-12-2018 | Lees meer

Pagina's